Lyckas som entreprenör,

Bygg ett magiskt varumärke,

och skapa ditt drömliv

Vår mission är att hjälpa dig att förverkliga din dröm om att att bli en framgångsrik entreprenör och bygga något du kan vara stolt över.

Gör rätt

Ta reda på tips och trix för att bemästra det där med entreprenörskap. Vi sprider kunskap och skapar kurser för att hjälpa dig att göra rätt, undvika fallgropar, och känna dig trygg i livet som entreprenör.

Var inte ensam

Driva eget innebär inte driva ensam. Få vägledning och coachning för att styra ditt företag och varumärke åt rätt håll. Vi erbjuder coachning inom entreprenörskap och varumärkesutveckling. 

Få hjälp

Du behöver inte göra allt själv. Vi har lösningar inom ekonomi, och varumärkesstrategi för att hjälpa dig att bygga ett varumärke som ger bra resultat lönsamhet. 

Vi är katapulten för dig som är redo för mer

Har vi något för dig? Om du gillar utmaningar, är inte rädd för förändringar och är sugen på att växa som entreprenör samtidigt som du bygger ett riktigt bra varumärket. Då ska du kika på vad vi har.

 

BIGBLAST är skapat för dig som:

Vill starta

Du vill ha självständighet och vill leva på det du älskar att göra.  Du är redo att förverkliga din affärsidé och att starta företag är ditt nästa steg.

har startat

Du driver eget men du ser inte det resultat du vill. Du vill ha fler och bättre kunder, mer omsättning och bättre resultat.

är erfaren

Du har drivit eget sedan några år men du känner att ditt företag kan nå nya höjder.

kunskap, nätverk och lösningar

Vi är BIGBLAST, och vi har ett syfte, att hjälpa dig att bli bättre entreprenör och bygga ett varumärke som du kan känna dig stolt över.

Hur gör vi det?, med vårt egna recept:

Vi utbildar, inspirerar och erbjuder lösningar inom entreprenörskap, ekonomi och varumärkesutveckling. Dessutom vill vi skapa Sveriges härligaste nätverk för entreprenörer.

Vad vi gör kommer från mer än 10 års erfarenhet där vi har hjälpt andra entreprenörer i mer än 14 olika branscher att driva företag.